Prima ediţie a târgului digital ExpoFerma va avea loc în perioada 14-17 iunie 2021 pe o platformă online interactivă dedicată, realizată de către LiveExpo.ro iar accesul publicului va fi gratuit.

Platforma LiveExpo.ro permite o interacţiune foarte rapidă, accesibilă de pe orice dispozitiv digital (smartphone, tabletă, laptop, desktop). Utilizatorul nu este scos din pagină indiferent de acţiunea pe care o întreprinde asupra tool-urilor şi prezentărilor. Astfel, partenerii vor avea acces în două sesiuni: main stage şi stand privat. Se inserează un Showroom Online Interactiv cu listarea a 1-9 produse cu prezentare individuală, plus personalizarea butoanelor de prezentare a produsului şi colectarea datelor pentru interacţiunea directă mail furnizor-client, cât şi indexarea unei prezentări în format PDF cu posibilitatea de printare/descărcare”. Sistemul informatic care stă la baza ExpoFerma va permite furnizorilor de produse şi servicii adresate fermierilor să obţină un nivel de interactivitate maxim cu profesioniştii în agricultură care vizitează online Expoferma.

”Sunt în măsură să îi anunț pe decidenții din companiile de agribusiness că acum au într-adevăr un instrument digital de organizare a târgurilor agricole care va da rezultate. Am studiat foarte atent soluțiile de platforme pentru evenimentele virtuale și nu ne-am grăbit în această direcție până când nu ne-am convins că beneficiile reale sunt acolo, atât pentru fermieri cât și pentru expozanți. Atât din perspectiva comercială cât și a interactivității. LiveExpo.ro este compania alături de care mergem în această direcție. Valoarea adăugată a unui târg digital de agricultură este, în acest moment, suficient de mare pentru a porni pe acest drum. Lead-ul, adică potențialul client care intră în legătură cu furnizorul de produse și servicii, este noua valută-forte a marketingului din agribusiness. Și noi exact oferim. Vă așteptăm alături de noi!”, a spus Vlad Macovei, fondatorul Agrointeligența.

Potrivit organizatorilor, în perioada imediat următoare, companiile din agribusiness vor primi o prezentare completă a sistemului de standuri digitale propus, a modului de interacţiune cu fermierii, a agendei evenimentului în toate cele patru zile de desfăşurare, precum şi conferinţelor tematice zilnice de pe scena principală a Expoferma. AGERPRES