AIESEC te invită sâmbătă, 16 octombrie 2021, la un workshop online, în cadrul căruia  vei învață cum să-ți creezi un CV cât mai atractiv și cum să te pregătești cât mai eficient pentru intrarea pe piața muncii.

De ce considerăm relevant un asemenea workshop?

Să vorbim din punct de vedere al statisticilor:

  • Rata șomajului în România – 3,7%
  • Populația activă cu studii universitare – 19%
  • Tineri care lucrează în domeniul lor de studiu – 20%
  • Analfabetismul funcțional în România – 42%

Mai presus de statistici, contextul pandemiei a reprezentat un moment catalizator pentru modificări puternice în dinamica angajat-angajator. Crezi că angajatorii și-au modificat prioritățile când vine vorba de nivelul de pregătire și skill-urile pe care le caută într-un nou angajat?

Daca da, crezi că îndeplinești noile așteptări?

Invitatul nostru, Cristian Rizea, actual Sef Resurse Umane la The Conqueror Challenges, îți va raspunde la aceste intrebari și îți va împărtăși din experiența sa. De asemenea, pentru a fi un eveniment complet, vei avea ocazia să lucrezi cot la cot cu acesta pentru a-ți alcătui un CV complet. Totodata, în urma participarii la workshop, vei afla mai multe despre ce oportunități de internship îți putem oferi!

Inscrie-te aici la workshop-ul online: https://bit.ly/AIESEC_Workshop_Registration

AIESEC este o platformă globală pentru tinerii care își explorează și își dezvoltă potențialul de leadership. Impactul organizației noastre poate fi văzut prin absolvenții noștri care reprezintă afaceri, ONG-uri și lideri mondiali, inclusiv un laureat al Premiului Nobel pentru Pace, Martti Ahtisaari din Finlanda.