DevTalks Reimagined –  cea mai mare expo-conferință online din România, se va desfășura pe parcursul a trei zile, 9-11 iunie și acoperă o paletă largă de conținut tehnologic creativ, în cadrul a 15 conferințe care ating o varietate de tehnologii și arii de interes.

Peste 8.000 de participanți din întreaga lume sunt așteptați să se adune la evenimentul online, aceștia având posibilitatea de a  interacționa cu peste 100 de speakeri locali și internaționali, parteneri și startup-uri, accesând cele mai noi tendințe în tehnologie, dar și spații și momente create interacțiunii și divertismentului. Conferința virtuală DevTalks Reimagined va include prezentări susținute de speakeri din toate colțurile lumii, lideri ai industrie, pioneri tehnologici, sau dezvoltatori de business  care vor împărtăși din cunoștințele și experiențele lor, precum și multe alte activități la standul virtual.

 În cadrul evenimentului, Cognizant Softvision va prezenta un concept de muncă remote, la nivel național, care permite angajaților actuali și viitori să aleagă de unde doresc să lucreze: de la distanța, de acasă, cât și de la birou sau într-o manieră hibrid oferind astfel experiențe cât mai plăcute și personalizate la locul de muncă.

„Acest eveniment de prestigiu ne permite să prezentăm expertiza noastră, sprijinind în același timp comunitățile IT locale și globale. Suntem mândri de cultura noastră, care are la bază comunitățile noastre tehnice, iar prin expertiza și implicarea colegilor noștri dezvoltăm soluții de impact la nivel global, și de-abia așteptăm să ne împărtășim cunoștințele și să învățăm unii de la alții.”

Mihai Constandis, Country Manager România și Head of Eastern Europe Studios, Cognizant Softvision

Pornind de la lansarea primului și celui mai mare eveniment online dedicat comunității IT organizat primăvara trecută, DevTalks Reimagined, și continuând cu o toamnă plină în care DevCon Live a adus împreună pasionații de tehnologie la cea mai mare serie de evenimente susținute timp de 4 săptămâni, suntem bucuroși să ne reunim forțele pentru cea de-a doua ediție DevTalks Reimagined. Concursurile DevTalks, interacțiunea și agenda evenimentului au atins o nouă dimensiune online. Feedback-ul participanților ne-a depășit așteptările și ne bucurăm că reușim să îndeplinim dorința specialiștilor de a putea participa la cât mai multe activități, ceea ce fizic era mai dificil, și de a construi noi spații de discuții pe subiecte care anul acesta, în contextul pandemiei, au reușit să se dezvolte, precum lideri în cele mai dificile timpuri, ingineria, noua dimensiune 5G și cum va arăta domeniul tech în 2022. , spune Andreea Tudorache, Project Manager DevTalks Reimagined.

Andreea Tudorache, Project Manager, DevTalks Reimagined

Evenimentul va aduce împreună peste 100 de speakeri, lideri și profesioniști locali și internaționali din Statele Unite ale Americii, Australia, Suedia, Germania, Anglia, Italia și nu numai. Printre aceștia se numără:

  • Luca Mezzalira – Principal Solutions Architect la Amazon Web Services
  • John Papa – Principal Cloud Advocate la Microsoft
  • Alex Soto – Director of Developer Experience la Red Hat
  • Marianna Budnikova – Senior Android Software Engineer la Dropbox
  • Martin Woolley – Senior Developer Relations Manager, EMEA la Bluetooth SIG
  • Andrzej Grzesik – Platform la Revolut
  • Katerina Domenikou – Senior Software Engineer la Bloomberg
  • Abdelfettah Sghiouar – Senior Technical Solutions Consultant la Google
  • Heleen Engelen – Head of Precision Diagnosis Experience Design la Philips
  • Diana Stefanova – VP, Global Site Strategy la VMware

DevTalks Reimagined promite să creeze cea mai puternică rețea de dezvoltatori de software în care cei mai importanți lideri cheie locali și internaționali din industrie se conectează și contribuie la viitorul industriei tehnologice.