Pe data de 1 septembrie, echipa Commons Accel dă startul înscrierilor pentru cea de-a cincea grupă a programului de accelerare.

Commons Accel este un program de accelerare pentru startup-urile românești fondat în 2019 de Matei Dumitrescu și echipa Institutului de excelență în antreprenoriat (IdEA). Designul și curricula programului sunt bazate pe experiența internațională în accelerare și investiții a fondatorilor precum și pe rezultatele obținute de către participanți.

După 4 cohorte încheiate cu succes, cu 150 de antreprenori accelerați și peste 10 investiții, Commons Accel aduce și mai mulți mentori, expertiză și noi parteneri de finanțare. Programul se desfășoară pe parcursul a 3 luni în cadrul a 3 module ce au loc în afară orelor uzuale de lucru, seara și în weekend, astfel reprezentând o bună oportunitate pentru cei care doresc să încerce antreprenoriatul să își construiască și să își testeze proiectul înainte să devină antreprenori full-time.

Participanții beneficiază de coaching cu mentori de top dedicați, spațiu de birouri în Commons pe toată durata desfășurării programului, acces la experți din industrie, sprijin în vederea comercializării, internaționalizării și scalării afacerii, peste 75 de ore de training și workshop-uri, oportunități de finanțare, întâlniri cu investitori și fonduri de investiții.

Aplicațiile pot fi făcute direct pe site-ul acceleratorului: www.commonsaccel.ro.

Mai multe detalii, pe start-up.ro.