Rolul antreprenorilor în domeniul inovației în medicină este unul extrem de important. Dr. Ion-Gheorghe Petrovai menționează în cadrul unul interviu acordat Comunității Hackathons: ,,cam tot ceea ce apare în medicină ca și dezvoltare se datorează antreprenorilor, medicilor antreprenori, cercetătorilor  antreprenori  sau cercetătorilor intraprenori”.

Mai multe detalii despre rolul antreprenorilor în dezvoltarea de noi instrumente și produse pentru sistemele medicale cu dr. Ion Gheorghe Petrovai, cofondator FreshBlood HealthTech, se regăsesc în clipul de mai jos.

Comunitatea OSC – Hackathons este dezvoltată de Oameni și Companii, cu suportul Asociației Române pentru Lingvistică Computațională (ARLC), și este deschisă organizațiilor și persoanelor interesate să susțină inovația disruptivă din România.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici