Într-un interviu acordat Comunității OSC -Hackathons, dr Ion- Gheorghe Petrovai explică într-o manieră extrem de clară modul în care tehnologia a devenit indispensabilă domeniului medical.

Eficiența abordării modului de îngrijire al pacienților este strâns legată de tehnologizare și digitalizare ,,ceea ce face tehnologia în momentul de față este să răspundă la nevoile medicilor și ale pacienților, implicit, ajung informația și expertiza cadrelor medicale la cât mai multe persoane. La momentul actual, nu putem concepe o medicină eficientă fără tehnologie”.                                   

 

Comunitatea OSC – Hackathons este dezvoltată de Oameni și Companii, cu suportul Asociației Române pentru Lingvistică Computațională (ARLC), și este deschisă organizațiilor și persoanelor interesate să susțină inovația disruptivă din România.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici