FreshBlood are ca scop susținerea inovației medicale prin structurarea sa în trei direcții de activitate: căutarea oamenilor care au idei cât și accesibilitatea acestora de a ajunge la noi, dezvoltarea de proiecte pe baza ideilor inițiate, care răspund la nevoile actuale și stabilirea de parteneriate pentru a crea o conexiune între inițiatorii ideilor și cei interesați să le dezvolte, menționează Dr. Ion Petrovai, fondator Fresh Blood HealthTech, într-un interviu acordat Comunității Hackathons.ro.

,,Facilităm accesul la programele European Institute of Innovation and Technology , pentru cei care vor să treacă de la  nivelul hackathon la stadiul de proiect iar apoi, atunci când proiectul trece în etapa urmatoare facilităm accesul către finanțatori, o axă foarte importantă în implementarea finală a ideilor”, a evidențiat dr. Ion Petrovai.

 

 

Comunitatea OSC – Hackathons este dezvoltată de Oameni și Companii, cu suportul Asociației Române pentru Lingvistică Computațională (ARLC), și este deschisă organizațiilor și persoanelor interesate să susțină inovația disruptivă din România.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici