Webinarul „Viitorul inovației disruptive în România” este o acțiune a platformei Hackathons.ro, în parteneriat cu Asociația Română de Lingvistică Computațională. Participarea este GRATUITĂ cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei Teams și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 20 Mai, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder cu detaliile de acces la dezbatere, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră, un sms în ziua evenimentului.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii de acces la dezbatere nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la dezbaterea Viitorul inovației disruptive în România, vă rugăm să completați formularul de mai jos.