Dezbaterea digitală  Despre tehnologie la feminin este o activitate în cadrul Comunității OSC-Hackathons, pe platforma digitală Hackathons.ro.  Participarea este gratuită pentru cadre didactice, studenți, specialiști în educație, organizații cu soluții pentru învățământ sau organizații de tehnologie, pe baza confirmării înregistrării.

Oameni și Companii poate declina înregistrarea la eveniment, înscrierea ca membru în comunitate și/sau abonarea la newsletter, după caz, în măsura în care rolul/funcția declarat/ă în cadrul formularului nu se află în sfera de activitate și interese vizate de Comunitatea OSC-Hackathons.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 minute, va fi online, pe Zoom, și live pe pagina de Facebook Hackathons.ro.

După completarea formularului de mai jos în vederea participării dumneavoastră la întâlnirea din 23 martie, de la ora 16.00, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării și datele de conectare sau un mesaj de declinare al înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder pe email, cu detaliile de acces la webinar, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră, un sms de reminder în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că detaliile de acces la webinar nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos.