Cyber Xcelerator Hackathon este un eveniment online ce se adresează pasionaților de securitate cibernetică și apărare dornici să dezvolte noi soluții în spațiul cibernetic! Competiția se va desfășura în perioada 21 și 23 martie 2022.

Hack for Cyber Xcelerator Hackathon se adresează echipelor din domeniul cibernetic, al apărării și al inteligenței artificiale care caută oportunități de creștere viitoare. Participând la hackathon-ul Hack for Cyber Xcelerator oferă șansa de a intra în  Cyber Xcelerator, programul de accelerare de 5 luni pentru startup-uri cibernetice în căutarea primei investiții și a creșterii viitoare.

Acest Hackathon va fi o oportunitate excelentă de a crea noi soluții pentru provocările propuse și de a intra în contact cu experți din industrie pentru a primi feedback-ul și ajutorul lor. În timpul Hackathonului, veți avea mentori dedicați echipei dumneavoastră, care vă vor îndruma și vă vor sprijini pe parcursul întregului proces.

Termenul limită până la care se poate aplica este 21 martie. Pentru mai multe detalii legate de condițiile de participare și înscriere, accesați www.cyberxcelerator.com .

Premii 

  • 3 echipe vor primi șansa de a participa la Wise Guys Pre-accelerator for Cyber startups, un program de 8 săptămâni fără capital propriu și fără obligații, care te pregătește pentru programele de accelerare full-time sau pentru prima rundă de investiții.
  • 2 echipe vor avea șansa de a se prezenta în fața echipei noastre de scouting, ca un prim pas pentru a fi selectate pentru viitorul program Cyber Xcelerator.

🤖 Cyber Xcelerator este un program de accelerare cu o durată de 5 luni pentru startup-uri din domeniul securității cibernetice și al apărării. Startup-urile care iau parte la program au acces la:

–  Investiție inițială de 78K EUR,

–  250+ mentori și o rețea de 200+ investitori,

– Potențială investiție ulterioară de până la 250K EUR.

Hack for Cyber Xcelerator Hackathon este organizat de Startup Wise Guys, cel mai important accelerator de startup-uri B2B din Europa, și Leonardo, o companie globală de înaltă tehnologie din sectorul aerospațial, al apărării și securității, care oferă soluții avansate bazate pe tehnologii cu dublă utilizare, pentru a răspunde atât cerințelor militare, cât și aplicațiilor civile.