Plant an App & Wantsome anunță finalizarea cursului Introduction to Low-Code și evenimentul Demo Day programat pentru data de 22 iulie, la ora 18:00. Cursul are 10 absolvenți, iar prin intermediul programului aceștia au șansa de a se alătura rețelei companiei. Trei dintre aceștia vor fi recrutați direct de către Plant an App.

Introduction to Low-Code este primul curs din România dedicat acestei tehnologii și a fost derulat de Plant an App împreună cu Wantsome, Academia Prietenoasă de IT din Iași. La evenimentul Demo Day programat pentru 22 iulie vor participa atât parteneri, cât și colaboratori și clienți Plant an App din România. Trei dintre absolvenți vor fi recrutați de companie, parte din planul Plant an App de a susține talente din domeniul IT și de a-i ajuta pe cei care vor să își schimbe cariera sau să o ducă la următorul nivel. Ceilalți cursanți au șansa de a primi o ofertă de la una dintre companiile invitate de către Plant an App.

„Dat fiind faptul că suntem atât de aproape de Demo Day, pot spune că a fost o experiență fabuloasă pentru noi și ne bucurăm să găsim atât de mulți oameni interesați de ceea ce reprezintă, în esență, viitorul digitalizării prin sporirea eficienței și reducerea duratei de livrare. Când am pornit Plant an App ne-am dorit să arătăm că lucrurile se pot face și altfel, iar cursul derulat împreună cu partenerii noștri de la Wantsome demonstrează că încă există loc de inovație și extindere în IT. Totodată, mă bucur să văd domeniile diverse din care provin cursanții. Acest fapt consolidează ceea ce am observat în domeniu: IT-ul nu este rezervat doar unei elite sau doar unei anumite categorii de oameni, este o industrie deschisă oricui vrea să învețe și să se dezvolte”, a declarat Bogdan Lițescu, fondator Plant an App.

 

„Toată lumea digitală vorbește despre revoluția low-code, iar cum noi, la Wantsome, credem în învățarea pentru mâine am răspuns cu drag parteneriatului propus de Plant an App. Astfel, a apărut singurul curs de Low-Code din România, unde cursanții au ocazia să învețe să construiască aplicații în timp record, pe o platformă user friendly, extrem de flexibilă, fără să fie neapărat nevoie de cunoștințe avansate de coding. Au fost trei luni extrem de dinamice, în care atât mentorii Wantsome, cât și mentorul celor de la Plant an App au susținut și urmărit îndeaproape parcursul celor 10 curajoși din această serie. Suntem mândri de cum a decurs programul și așteptăm cu nerăbdare să aflăm rezultatele finale, de la Demo Day. În același timp, ne bucurăm și suntem recunoscători că am avut ocazia să cunoaștem oameni noi, atât de faini și plini de inițiativă cum sunt membrii echipei Plant an App. Știm că această prietenie va fi una de lungă durată și de aceea ne propunem să sprijinim împreună și alte serii de cursanți pentru a intra în lumea IT-ului ca Low-Code Engineers”, a declarat Iuliana Anton, fondatoarea Wantsome.